Aanbod

postHBO-Opleiding in Cocreatie en Inclusief Leiderschap 2.0

Sinds 20 jaar loods ik nieuwe en bestaande organisaties door transitieprocessen heen om - liefst in cocreatie - een betekenisvolle duurzame samenleving te creëren. In die samenleving zijn we op weg van EGO naar ECO, hebben we aandacht voor de 5 personal Ps (passion, pain, peace, power, pleasure) en balanceren we tussen de 3 maatschappelijke Ps (people, planet, prosperity).

Met COCRATOS help ik jou graag als medewerker, leidinggevende of eenpitter om jezelf en je organisatie diepgaand te vernieuwen en oude patronen los te laten. Zo ontwikkel je je richting bedrijven waar mensen en teams bewust en met plezier en kracht werken om hun unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Ik gids jou in het nemen van stappen die je nog nooit genomen hebt en ik schroom niet om dingen aan te reiken die nog niet eerder gedaan zijn.

Ben je klaar voor zo'n nieuwe sprong? Voel je je daar nu te alleen in of te onzeker over, wil je daar hulp bij van mij en ook sparren met andere geestverwanten? Doe dan de unieke postHBO opleiding Cocreation@Work voor WERELDVERBETERAARS zoals jij. Een maatwerktraject voor jou of je team kan ook.

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 21 december 2017, 10:17 uur
Deel dit: