Aanbod

100% groene energie

Wist je dat verstappen op groene energie met afstand de makkelijkste manier is om je CO2 uitstoot te verlagen? Een paar muisklikken (meer houdt overstappen echt niet in, en nee, je komt geen moment zonder elektriciteit of gas te zitten). Doe nu wat je misschien al lang van plan was: stap over naar Tegenstroom en breng in één klap je hele energiegebruik naar nul CO2 uitstoot!

Tegenstroom is Haarlemmermeers eigen energiebedrijf, een professionele leverancier van stroom én gas. Al 3 jaar op rij door de Consumentenbond uitgeroepen tot groenste stroomleverancier van Nederland. Er zijn een paar grote verschillen met de meeste energiebedrijven: Tegenstroom werkt in en voor Haarlemmermeer en heeft geen winstoogmerk. Tegenstroom is 100% fossiel vrij en levert alleen maar echt groene energie. Van heel veel zonnepanelen en windmolens. We kopen windenergie direct bij de bron met langjarige contracten die de windmolenaar zekerheid bieden. Als klant van Tegenstroom draagt je direct bij aan de overgang van vuile fossiele naar schone, lokaal opgewekte energie. Volgens de Consumentenbond is Tegenstroom een echte uitblinker. 

En dat allemaal voor een lage prijs. Dat komt omdat Tegenstroom weinig kosten heeft en geen financieel winstoogmerk. Al het werk wordt gedaan door twee mensen (persoonlijk contact en geen ingewikkeld belmenu!). De aandeelhouder van Tegenstroom is de gemeente Haarlemmermeer. Die ziet maatschappelijke winst in haar bijdrage aan de overgang naar schone energie.

Kom je niet uit Haarlemmermeer? Kijk dan op samenom.nl voor een vergelijkbaar lokaal energie-initiatief bij jou in buurt!

 

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 26 maart 2018, 11:49 uur
Deel dit: