Aanbod

FIXbrigade

De beste manier om op korte termijn energie te besparen en een lagere energierekening te krijgen is door je huis beter te isoleren. Dit kan al met kleine maatregelen, zoals het dichten van naden en kieren, het aanbrengen van radiatorfolie en je verwarming beter af te stellen.

Voor mensen die dit om wat voor reden dan ook niet zelf kunnen doen, heeft de Jungle nu de FIXbrigade. De FIXbrigade komt bij je langs om te inventariseren wat er mogelijk is voor jouw woning. Daarbij geef je zelf aan wat je wilt laten doen. Voor mensen die een infraroodscan van hun huis hebben laten maken, is het duidelijk waar alle warmtelekken zitten, en wordt er aan de hand van het rapport een inventarisatie gemaakt. Ook als je geen infrarood foto’s hebt laten maken is het verstandig om eens in de vijf jaar kitranden te vervangen.
De FIXbrigade maakt een offerte voor je, met welke materialen er nodig zijn en een inschatting van het aantal uren. De tarieven van de FIXbrigade zijn laag en voor minima zijn er aangepaste prijzen.

Ook als je bezig bent om je huis verder te verduurzamen, door bijvoorbeeld infraroodpanelen aan te brengen, of als je je keuken gasloos wilt maken, kan de FIXbrigade uitkomst bieden. Voor klussen die de FIXbrigade niet aanneemt, kunnen wij mensen zoeken die de klus wel kunnen klaren. Ook geven wij onafhankelijk advies voor het gebruik van materialen. Voor zover mogelijk maken wij gebruik van duurzame of zo min mogelijk milieuvervuilende materialen. Hierbij speelt prijs/kwaliteit verhouding uiteraard een rol.

Heb je interesse gekregen en wil je een afspraak maken met de FIXbrigade, stuur dan een mailtje naar infopunt@jungle.amsterdam.

De FiX brigade organiseert overigens ook workshops, zoals onze kitworkshop. Hou hiervoor onze agenda in de gaten en mail ons voor meer informatie. 

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 2 mei 2019, 11:53 uur
Deel dit: