Aanbod

Uw appartementencomplex met blokverwarming in 7 vragen naar aardgasvrij

Bent u toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heeft u net een vervanging achter de rug maar wilt u alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? Met haar opgebouwde kennis heeft Energy Bridge een expertsysteem opgebouwd. Op basis van 7 eenvoudige vragen kan binnen één dag de meest efficiënte verduurzamingsrichting bepaald worden om uw blokverwarming naar aardgasvrij te brengen, inclusief een business case.

Gebouwtypologieeën

Het afgelopen jaar heeft Energy Bridge meer dan 30 analyses en ontwerpen gemaakt voor verschillende woon- en woonzorgcomplexen met meerdere duurzame opwektechnieken. Het resultaat verraste ons niet: geen mens is gelijk, geen gebouw is standaard. Wat wel naar voren komt is dat we nu gebouwtypologieën met specifieke installatiekenmerken weten te onderscheiden. En dat we voor deze typologieën, dankzij onze ervaring met productselectie en uitvoering, kentallen hebben ontwikkeld.  

7 vragen

Met deze gebouwtypologieën kan Energy Bridge op basis van 7 eenvoudige vragen al een 80% oplossing aanbieden, zelfs zonder de situatie te hebben gezien! We kijken naar onder andere naar de locatie, het bouwjaar, de bestaande techniek en de bestaande elektra- en gasrekening. De best passende duurzame oplossing wordt geselecteerd en een indicatieve business case voor de komende 15 jaar wordt gegeven.

Inzicht binnen één dag

Dankzij de typologieën en kentallen kan Energy Bridge u binnen één dag inzicht geven hoe uw blokverwarming aardgasvrij kan worden. Op basis hiervan kunt u bepalen of dit interessant is om het verder te onderzoeken. Bent u toe aan een nieuwe blokverwarming of ketelhuis? Of heeft u net een vervanging achter de rug maar wilt u alsnog een duurzame en financieel rendabele stap maken? Neem dan contact met ons op.

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 16 juli 2020, 17:57 uur
Deel dit: