Aanbod

EMG

Voorlichting & advies

Geachte heer of mevrouw, 

 
Terwijl iedereen nog in de stemming is van de goede voornemens voor het nieuwe jaar 😊 ben ik benieuwd of u voornemens bent om dit jaar een duurzaamheid/ MVO verslag uit te brengen (voor het jaar 2020). Maakt uw website oprecht een sterke indruk wat betreft certificeringen op dit gebied, dan kan mij indenken dat de ambitie misschien al enige tijd bestaat om dit samen te brengen in een jaarlijks duurzaamheidsverslag. Maar hoe? Wat is verplicht aangaande zo'n verslag en waarom is dit belangrijk? 
 
Alle benodigde data is natuurlijk al op één of andere manier geregistreerd (bijv. i.r.t. CO2 uitstoot, waterverbruik, HR en H&S gegevens, MVO activiteiten, productcertificeringen). De keuze is aan u, of uw management, om te bepalen of daar verder nog iets mee gebeurt. Het uitbrengen van een jaarlijks duurzaamheidsverslag kan bijvoorbeeld helpen bij het meten en monitoren van de vooruitgang op dit vlak, of bij het zichtbaar maken van (innovatie-)mogelijkheden en risico’s. Ook kan een dergelijk verslag eenvoudig worden meegestuurd met nieuwe tenderaanvragen, of gedeeld met andere stakeholders. 
 
EMG heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van duurzaamheid en MVO. Onze experts hebben alle benodigde certificeringen en ook hebben wij aanzienlijke ervaring binnen 'groene' projecten. Onder meer onze VN registratie benadrukt dat wij het waarborgen van internationale standaarden en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
 
Indien u geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek om e.e.a. nader te bespreken, sta ik daar met plezier voor open. Tijdens dit gesprek zouden wij samen kunnen inventariseren hoe gemakkelijk de benodigde data intern al beschikbaar is, welke taken intern zouden kunnen worden uitgevoerd, en hoe wij u het beste strategisch kunnen begeleiden bij het consolideren van deze informatie, volgens de meest relevante internationale standaard. Na dit gesprek zouden wij u binnen enkele dagen een scherpe offerte kunnen toesturen, ter overweging.
 
Ik hoor graag van u! Bij voorbaat vriendelijk dank voor uw reactie.
 
Met hartelijke groet,

Sander Rote

www.emg-crs.com

E:d.elffers@emg-crs.com 

UN Reg Number 2633445

Illustration
 
Geplaatst op 26 januari 2021, 14:03 uur
Deel dit:
Betrokken personen