Aanbod

Dak 4 is verkocht! Zonnepanelen op de Marcantilaan

Voorlichting & advies
Illustration

Update: Dak 4 is helemaal verkocht. Hoera voor ons, vervelend voor degenen die nu misgrijpen. In 2022 gaan we Dak 5 ontwikkelen. Zodra er meer over te vertellen is, laten we dit weten op de website van Onze Zon en ook hier.

Aan de Marcantilaan realiseren wij samen met bewoners van 5 VvE’s en woningcorporatie Ymere ruim 750 zonnepanelen verdeeld over 5 daken. Eén van de grootste zonnedaken van Amsterdam. Helemaal coöperatief: dus zonder winstoogmerk en toegankelijk voor bewoners uit de buurt.

Drie daken zijn al gereed en leveren echt groene Amsterdamse energie. Op het vierde dak zijn nog panelen beschikbaar. Omdat we gebruik maken van de (nieuwe) postcoderoosregeling SCE, kunnen alleen bewoners uit West uit de postcodegebieden 1051, 1052, 1055, 1056 en 1061 panelen kopen. Bewoners uit het blok zelf hebben voorrang. 

De panelen kosten € 50,-, je ontvangt 15 jaar een jaarlijkse vergoeding van € 7,50. Je kunt per adres max vijf panelen kopen. 

Wil jij ook eigen zonnepanelen? En woon je in de postcoderoos? Lees hieronder de details van het project en schrijf je in via https://onzezonamsterdam.nl/marcantilaan/ 

Illustration
 
Geplaatst op 30 november 2021, 00:00 uur
Deel dit: