Activiteit

5 oktober, Energieontbijt #88 welke warmtetransitie kunnen we kiezen?

donderdag 5 oktober 2017 , 8:30 - 11:30 uur

Lees hier het verslag!

Dit is het tweede ontbijt in de samenwerking met het ABC-project over duurzame warmte in Amsterdam. Bij dit ontbijt zullen raadsleden van verschillende partijen hun plannen op het gebied van warmte in de stad presenteren. Thijs de la Court van het Gelders Energieakkoord zal hier op reflecteren. Ook is er ruimte voor discussie en vragen aan de verschillende raadsleden. Het is een volgende stap in de dialoog over duurzame warmte in Amsterdam.

Naast offline meedenken over duurzame warmte in Amsterdam is het ook mogelijk om online mee te doen. Doe mee aan het project ABC - Duurzame Warmte en denk mee over de toekomst van onze stad! Door deel te nemen deze discussie volg je via artikelen, rapporten, berichten, visies en achtergronden in welke richting de warmtetransitie zich ontwikkelt. Maar we nodigen je vooral uit om ook actief deel te nemen zodat we antwoorden vinden op vragen zoals: welke duurzame techniek(en) bieden de beste oplossing voor een bepaald gebied? Moet er nieuwe infrastructuur in huis en in de straat komen of kan oude worden gebruikt? Hoe is het eigendom van de infrastructuur en de bronnen verdeeld? Wie doet de investering en waar liggen de verantwoordelijkheden? etc.

Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit:
4 reacties

Pauline Westendorp

Ik wil me graag aanmelden... kan dat hier? dat zou fijn zijn! Lijkt me superinteressant.. om de warmtevisies van verschillende partijen te horen!
ma 25 september 2017 21:59

Thijs Haverkamp

Aanmelden kan via thijs@newnrg.nl
wo 27 september 2017 11:53

Thijs Haverkamp

We zijn bezig een functie te maken om je aan te melden via 02025.nl!
wo 27 september 2017 11:55

Dave van Dongen

Gaaf! :-)
di 3 oktober 2017 10:54

Pauline Westendorp

Belangrijke sheet van presentatie van Thijs de la Court van het Gelders Energie Akkoord, hoe gaan we wijken aardgasvrij maken?
vr 13 oktober 2017 11:39
Wil je reageren? Meld je dan aan.