activiteit

02025 Energieontbijt #89: Technische vernieuwing en zon in Spanje

donderdag 19 oktober 2017   |   8:30 - 12:00 uur   |   Oldschool Amsterdam

LEES HIER HET VERSLAG EN BEKIJK HET VLOGJE

 

In Spanje schijnt de zon steeds vaker, een vloek en een zegen. Nee, we gaan het niet over de Catalaanse onafhankelijkheid hebben, maar over technieken om duurzame energie op te wekken. Dave van Dongen van Greentec Sense zal ons bijpraten over nieuwe technische ontwikkelingen en zijn ervaringen in Spanje op dit gebied. Daarnaast vertelt Pauline Westendorp wat 02025 is en waarom de kippen langzaam zullen wegscharrelen. Ook hebben we een primeur: Twee leerlingen van het Amsterdams Lyceum presenteren hun plannen voor het zichtbaar maken van duurzame energieopwek en besparing in de school presenteren. Wees welkom! Aanmelden kan via thijs@newnrg.nl.

Na het energieontbijt volgt het energiespreekuur van energiepositieve woningen. Wil je je huis verduurzamen? Op het maandelijkse spreekuur kan je gratis advies inwinnen bij een aantal onafhankelijk experts en ervaringsdeskundigen. Je kan onder andere terecht met technische vragen, vragen over het proces en vragen over subsidies. Aanmelden kan via thijs@newnrg.nl.

datum: do 19 oktober 2017
gestart op: do 19 oktober 2017
1 reactie

Thijs Haverkamp

Hieronder een kort tekstueel verslag, bijgevoegd is prachtige vlog waarin de sfeer en inhoud goed terugkomen!

 

Het was een klein, maar fijn Energieontbijt in OldSchool. Zoals altijd heel gezellig. Leerzaam en ontspannen, verse koffie en croissants, persoonlijke verhalen en interessante ervaringen. P...

Lees meer
24-okt-2017 10:48