Activiteit

02025Energieontbijt #95, de Provincie op bezoek met Pim van Herk

donderdag 25 januari 2018   |   8:30 - 12:00 uur   |   Oldschool Amsterdam

Lees hier het verslag

 

Na een geweldige aftrap van het nieuwe jaar zijn we alweer toe aan het 95e Energieontbijt. Pim van Herk komt langs om ons te vertellen over de verschillende regelingen van de Provincie Noord Holland. Samen gaan we kijken welke rol de Provincie kan spelen in het zichtbaar maken, verbinden en versterken van de koplopers op het gebied van duurzame energie. Een mooie kans om meer samenwerking te zoeken met de 'buren' van Amsterdam. Aanmelden kan bij thijs@newnrg.nl.

 

Na het energieontbijt volgt het aardgasvrije energiespreekuur. Wil je je huis verduurzamen? Op het maandelijkse spreekuur kan je gratis advies inwinnen bij een aantal onafhankelijk experts en ervaringsdeskundigen. Je kan onder andere terecht met technische vragen, vragen over het proces en vragen over subsidies. Aanmelden kan via thijs@newnrg.nl.

 

kosten: gratis
datum: do 25 januari 2018
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk


1 reactie

Thijs Haverkamp

Het was wederom een mooie ochtend in de Oldschool Amsterdam. Onder het genot van heerlijke koffie, knisperende criossants en goed gebakken eitjes schoven de gasten aan om hun verhalen te delen en om van Pim van Herk te horen wat de plannen van de Provincie Noord Holland zijn op het gebied van de ver...

Lees meer
30-jan-2018 10:23
Wil je ook reageren? Meld je dan aan