Activiteit

Energieke boost Amsterdam Zuidoost!

maandag 10 september 2018 , 19:00 - 22:00 uur

Wil je een lagere energierekening? Zonnepanelen op je dak? Vind je het ingewikkeld en veel gedoe? Het kan veel gemakkelijker om samen met buurtbewoners uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn om zelf elektriciteit te produceren uit zonne-energie. Daarom organiseert Laura Monathen gratis informatiebijeenkomsten om zonnekracht in Amsterdam Zuidoost een zetje te geven; ondersteuning bij energieadvies, keuze, aanschaf en installatie.

Kom je ook? Aanmelden kan via de knop onderaan dit bericht!

 

Energie en geld besparen kan.
Vraag een gratis bezoek van een energiecoach aan! Dat kan je een paar tientjes tot honderden euro’s per jaar schelen. De coach kijkt met je naar het energieverbruik in je woning. Je krijgt advies en bovendien gratis en naar keuze een aantal handige bespaarproducten. Het aanbod geldt voor elke Amsterdammer. Het maakt niet uit of je huurt of eigenaar bent. Energie besparen kan in bijna elke woning, oud of nieuw. Energiecoaches zijn vrijwilligers, getraind en begeleid door !WOON. 

Met zonnepanelen krijg je een rendement dat hoger is dan op je spaarrekening!
Steeds meer mensen in Nederland besluiten om zelf energie te gaan produceren. Door een eenmalige investering in een aantal zonnepanelen op hun dak garanderen ze zichzelf voor vele jaren van een lage energierekening en maken ze zich minder kwetsbaar voor de verhogingen van de energieprijs. Het kan bijna niet simpeler… zou u denken! De praktijk blijkt echter weerbarstiger.
Op de zonnepanelenmarkt is er erg veel keuze aan apparatuur en zijn er tientallen installateurs actief. Het onderling vergelijken van offertes is door die verscheidenheid voor een leek vaak moeilijk. En wil je graag een advies hebben, wie is er om dan kundig en onpartijdig genoeg om te kunnen vertrouwen? Laura Monathen wilt mensen aanmoedigen en inspireren voor een leefbare, duurzame stad. Ervaringsdeskundigen op het gebied van de energietransitie zijn op de informatiebijeenkomst  aanwezig en er is volop ruimte om allerlei vragen te stellen. Doel van de avond is om informatie te verschaffen en biedt tevens de gelegenheid om mensen bij elkaar te brengen die door samen te werken een goede installatie realiseren! 

Illustration
 

Maximum aantal deelnemers: 50

Aantal aangemelde deelnemers: 14

Deze mensen komen:
- Linda Vosjan
- Thijs Haverkamp
- Dennie Armelita
- Marjon Melissen
- Kelly Schwegler-Robertson
- Marinus Knulst
- Dave van Dongen
- Baudouin Knaapen
- Bram van Garderen
- Michel Idsinga
- Heidi Atmopawiro
- Peter Oei

Meld je aan
Deel dit: