Activiteit

EnergieOntbijt 11# in Villa Randwijck

donderdag 22 november 2018   |   8:30 - 11:15 uur   |  

AANMELDINGEN VOOR 22/11 GESLOTEN! Ontbijt #12 in de Bieb van Amstelveen op vrijdag 8 februari 2019

Met het 11de EnergieOntbijt zijn we op uitnodiging van voorzitter Nicole Bodewes te gast op donderdagmorgen 22 november in Villa Randwijck. Dit keer staan centraal in deze jaren 30-wijk: vier stappen naar energieneutraal wonen.

Josefine Rook van het Regionaal Energieloket licht toe hoe je je woning verduurzaamt via isoleren, ventileren, energie opwekken en duurzaam verwarmen.

Kan dit ook bij jaren-30 woningen? Twee bewoners uit Patrimonium en Randwijck laten zien welke van deze stappen zij hebben gezet. Marije door de woning voor haar verhuizing te drastisch te renoveren en Maarten door handig kluswerk.

Welke van deze maatregelen en collectieve aanpakken passen bij uw woning? Er is ruimschoots gelegenheid om hierover vragen te stellen en contactgegevens uit te wisselen.

Ook kunt u vragen stellen aan installateurs van vloerisolatie en gevelpanelen, warmte en milieutechnici en ambtenaren van het energietransitieteam en het duurzaamheidsfonds.

Inloop met ontbijt is van 8:30 tot 9 uur, inhoudelijke programma van 9 tot 10:30 en kennisuitwisseling van 10:30 - 11:15 uur.

Wilt u het ontbijt bijwonen? Aanmelden is noodzakelijk want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dat kan bij Jacqueline@groenegroei.com

kosten: gratis
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 50

Aantal aangemelde deelnemers: 6

Deze mensen komen:
- Anne Marie van Leent
- T van Veggel
- Jacqueline Quarles van Ufford
- Maarten Koppe
- Gideon Goudsmit
- Jasper Kol

Meld je aan