Activiteit

EnergieOntbijt 12# in Amstelland Bibliotheek Amstelveen

vrijdag 8 februari 2019   |   8:30 - 11:15 uur   |  

Vrijdag 8 februari 2019 bent u dit keer welkom in de Amstelland Bibliotheek aan het Stadsplein in Amstelveen.

Het ontvangstteam van vandaag ziet de bibliotheek als een plek van ontmoeting. Zowel in levende lijve door cursussen en koffiemomenten als digitaal. Op deze manier wil de bibliotheek ook graag iets voor de energietransitie betekenen.

Dat is heel mooi, want het energieontbijt zoekt ook een plek om de energietransitie dichterbij te brengen en vraag en antwoord van inwoners met elkaar te verbinden. Zowel online als offline. Hierover gaat dit ontbijt.

Op dit eerst EnergieOntbijt na de feestdagen verwelkomen wij de volgende sprekers:

  • Anke Bollen, bestuurslid VvE in het Stadshart, vertelt hoe zij medebewoners mee krijgt voor een haalbaarheidsstudie naar de verduurzaming van hun flats.
  • Linda Vosjan, sustainable pionier op IJburg, vertelt hoe zij het voortouw neemt met energieinitiatieven op IJburg en in Amsterdam, zowel via de online deelplatforms HalloIJburg en 02025 als via het organiseren van ontmoetingen met stad- en buurtgenoten.
  • Rene Westerheijden van ExpertSolarSystems en bewoner van Keizer Karelpark neemt ons mee langs een aantal belangrijke stappen bij de keuze van zonnepanelen.

Inloop met biologisch ontbijt is zoals altijd van 8:30 tot 9:00 uur; welkom door de directeur Daphne Janson, inleiding door wethouder Floor Gordon, en voorstelrondje van 9:00  tot 9:45 uur, sprekers tussen 9:45 en 10:30 uur, uitwisselen van ideeen en contactgegevens tussen 10:30 en 11:15 uur.

Op het ontbijt zijn ook medewerkers van de gemeente, ondernemers en ervaringsdeskundige Amstelveners aanwezig bij wie u met vragen over energieplannen terecht kunt.

Wilt u deelnemen aan dit ontbijt? Meldt u tijdig bij mij aan via Jacqueline@GroeneGroei.Com.

kosten: gratis
kosten toelichting: Vooraf aanmelden verplicht
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk

Maximum aantal deelnemers: 50

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Joop Siemers
- Bert Rouwenhorst

Meld je aan