Activiteit

Opening August Ecostroom

donderdag 14 februari 2019   |   16:30 - 19:00 uur   |  

Opening project 330 Zonnepanelen op het dak van het appartementencomplex aan het August Allebéplein

Op 14 februari a.s. om 16:30 uur wordt het zonne-energieproject op het dak van het appartementencomplex aan het August Allebéplein geopend. Hierbij zijn o.a. aanwezig de stadsdeelbestuurder Nieuw-West Ronald Mauer, de eigenaar Orange-CP, voorzitter van Ecostroom Noortje van Kleef en de deelnemende bewoners aan het project verenigd in de Coöperatie August Ecostroom.

Op het dak van het appartementencomplex zijn 330 zonnepanelen geplaatst waar buurtbewoners gebruik van kunnen maken. Het dak is door de eigenaar, Orange-CP, beschikbaar gesteld aan coöperatie Ecostroom. Alle zonnepanelen zijn verkocht en inmiddels is er een wachtlijst.

Coöperatie Ecostroom

Coöperatie Ecostroom heeft het project voorbereidt, maakte het mogelijk voor buurtbewoners om zonnepanelen te kopen en heeft buurtbewoners geworven om deel te nemen aan dit buurtproject. Inmiddels heeft Ecostroom in verschillende Amsterdamse projecten meer dan 4000 panelen in beheer voor haar leden. Doel is om dat de komende twee jaar te laten stijgen tot ruim 20.000.

Locatie:

Datum:                Donderdag 14 februari 2019
Tijd:                    16.30 uur - 19.00 uur
Locatie:                VLLA, Willem Roelofsstraat 9, 1062 JX Amsterdam

E-mailadres
august@ecostroom.nu