Activiteit

Aardgasvrij OPEN HUIS zaterdag 9 maart Mercatorplein buurt

zaterdag 9 maart 2019 , 11:00 - 14:00 uur

Op zaterdag 9 maart houden we open huis! Wie wil weten hoe een gasloos appartement eruit ziet kan een kijkje komen nemen.  U bent welkom tussen 11:00 en 14:00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@thuisbaas.nl, onder vermelding van 'Open Huis 9 maart'. Bij aanmelding ontvangt u het adres; omgeving Mercatorplein. 

Met behulp van ThuisBaas zijn Tim en Talitha sinds kort niet meer afhankelijk van aardgas.  Wie overweegt dezelfde keus te maken kan komen voelen hoe infraroodpanelen de woning verwarmen, ervaren hoe de instant heater het water verwarmt en het gemak van een inductiekookplaat real life zien. 

Waarom all-electric?
Om klimaatverandering te stoppen is het noodzakelijk dat we snel afscheid nemen van fossiele brandstoffen zoals olie en gas. Dat is een uitdaging, maar het kan wel. Om koplopers te belonen, krijgen Amsterdammers die nu van het gas af gaan € 5.000,- subsidie. Wie zijn huis energieneutraal maakt – dus alle benodigde elektriciteit zelf op het eigen perceel opwekt – krijgt zelfs € 8.000,- subsidie. Maar ook zonder subsidie is het heel betaalbaar om van het gas af te gaan. Samen met Thuisbaas leggen Tim en Talitha het je uit!.

N.B. De huidige subsidieregeling loopt bijna op zijn eind, wees er snel bij!

Locatie
omgeving Mercatorplein Amsterdam
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: