Activiteit

ENERGIE- EN BESPAARMARKT

vrijdag 28 juni 2019   |   16:00 - 19:00 uur   |   Jungle Amsterdam, Tweede van...

Een markt voor huurders, eigenaren en VvE's over energie en energiebesparing, met veel informatie en bedrijven die allerlei producten aanbieden om je huis te verduurzamen, energie te besparen, of duurzame energie op te wekken. Daarnaast ook informatie over groen en groenprojecten.

Zo is er informatie over zonnepanelen, warmte vasthoudende verf, kleine isolatie maatregelen, het klimaatbestendig maken van je tuin, buurtmoestuinen en nog veel meer.

Op de markt kunt u met aanbieders in gesprek, u laten voorlichten en actief deelnemen aan workshops.

Tevens is er voor de bezoekers van de markt een boekje beschikbaar met handige informatie en bespaartips.

Wethouder Marieke van Doorninck zal het startschot geven voor de verkoop van de 157 zonnepanelen die op het dak van de Dapperschool komen te liggen en zij zal onze toonkamer met duurzame oplossingen voor je huis officieel openen. Zuiderlicht die de 157 zonnepanelen gaan aanbieden en dit project realiseren zijn natuurlijk ook op de markt te vinden.

Andere stands op de markt zijn van: ThermiQ, Thermoshield, Duurzaam Bouwloket, ThuisBaas, Samenom, IsoBooster, Oost-Indisch Groen, Imker Mariken den Goede en natuurlijk Jungle zelf. Tijdens deze markt kun je je ook inschrijven voor diverse projecten van de Jungle en/of afspraken maken met de andere aanbieders.

De markt is bedoeld voor iedereen, dus ook als je geen eigen huis hebt en niet veel om te investeren ben je van harte welkom. Er is naast grote projecten ook veel aandacht voor de kleine maatregelen, die iedereen kan treffen en die een direct positief effect hebben op je wooncomfort en energierekening.

kosten: gratis
datum: vr 28 juni 2019
locatie: Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26