Activiteit

HOE MAAK IK MIJN HUIS ENERGIENEUTRAAL?

woensdag 25 september 2019   |   20:00 - 22:15 uur   |   Jungle Amsterdam, Tweede van...

In samenwerking met ThuisBaas organiseert Jungle Amsterdam een avond over hoe u uw huis aardgasvrij en/of energieneutraal kunt maken.

Wist u dat er veel meer mogelijk is dan energie besparen? Als u uw huis energie neutraal maakt, dan is de energie voor uw woning duurzaam opgewekt. Het gaat om verwarming, warm tapwater en elektra voor de installaties. U heeft dan alleen een energierekening voor het huishoudelijk gebruik zoals koken, wit en bruingoed.

Tijdens de avond krijgt u inzicht hoe u uw huis in stappen energie neutraal kunt maken of aardgasvrij. ThuisBaas legt uit welke maatregelen zij inzetten om dit voor elkaar te krijgen. U kunt ook persoonlijk advies krijgen tijdens de avond. Het is interessant als er verschillende voorbeelden voorhanden zijn. Wij nodigen u dan ook van harte uit de plattegrond van uw woning vooraf aan ons te mailen naar infopunt@jungle.amsterdam zodat ThuisBaas de cases voor kan bereiden.

kosten gratis
datum wo 25 september 2019
locatie Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26
1 reactie

Dave van Dongen

Ik kan hier helaas niet bij zijn, maar dit lijkt me hartstikke leuk! :-) Komt er een volgende keer? (Ik moet zelf "lesgeven" die avond: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-st Lees meer
24-sep-2019 19:10
Wil je ook reageren? Meld je dan aan