Activiteit

Duurzaamheidsmarkt Nieuw Sloten

zaterdag 21 september 2019   |   11:00 - 16:00 uur   |   Huis van de Wijk Belgie...

De duurzaamheidsmarkt Nieuw Sloten is een initiatief van de duurzaamheidsambassadeurs van Nieuw Sloten.

Deze actieve groep buurtgenoten richt zich op de thema's groen/ecologie en duurzaamheid/energietransitie. Op deze duurzaamheidsmarkt kunnen de bewoners van Nieuw Sloten e.o. met elkaar in contact komen en met partijen die op dit gebied actief zijn.

Wil je bijvoorbeeld meer weten over zonnepanelen of het isoleren van je huis, maar ook als je nieuwsgierig bent naar de ecologische initiatieven in onze wijk zoals het wormenhotel om zelf te composteren.

Verder presenteren onderzoekers van VU Amsterdam en TU Delft een eerste versie van een door de Werkgroep Energietransitie Nieuw Sloten (W.E.N.S.) uit te rollen enquête, een zgn. Participatieve Waarde Evaluatie (PWE). Deze “door bewoners voor bewoners” enquête laat U zien welke keuzemogelijkheden er zoal zijn en de mogelijke consequenties, wanneer men van het gas af moet.

Dit zijn maar een paar redenen om op 21 september a.s. (11.00 - 16.00) naar het Huis v.d. Wijk Belgie (Hageland 119) te komen en uw licht op te steken als het gaat om duurzaamheid en vergroening van Nieuw Sloten.

Voor meer info zie http://vangasafnieuwsloten.nl/ of neem contact op via contact.wens.2021@gmail.com

kosten gratis
datum za 21 september 2019
locatie Huis van de Wijk Belgie (Hageland 119, 1066 SB Amsterdam)