Activiteit

Word jij klimaatcoach in Amsterdam?

vrijdag 15 november 2019   |   9:00 - 17:30 uur   |  

Graag stellen we je op de hoogte dat de gemeente Amsterdam aan 12 inwoners de mogelijkheid biedt om klimaatcoach te worden. Word jij er daar één van? Geef je dan nu op voor de driedaagse training in november 2019.

Van weten naar doen
Er zijn veel mensen die zich zorgen maken over klimaatverandering. Toch komen de meesten van hen niet in actie. Met de methodiek van KlimaatGesprekken lukt het veel mensen wél om stappen te zetten en in beweging te blijven. In een workshopreeks van 6 interactieve sessies, die wordt begeleid door een klimaatcoach, leren deelnemers hun klimaatimpact te verminderen én hierover het gesprek aan te gaan met anderen. 

Word klimaatcoach
Wil jij graag leren hoe mensen echt klimaatvriendelijke keuzes kunnen maken? En lijkt het je leuk om als klimaatcoach een workshopreeks te begeleiden in Amsterdam? De gemeente Amsterdam biedt jou (gratis) de training tot klimaatcoach. Daarna ben je voorbereid op het vrijwillig begeleiden van de workshopreeks KlimaatGesprekken. De driedaagse training vindt plaats op vrijdag 15 november, zaterdag 16 november en zondag 17 november in Amsterdam.

Meer informatie over de training vind je op: www.klimaatgesprekken.nl/Amsterdam

Aanmelden
Heb je interesse? Meld je dan uiterlijk 25 oktober aan via het aanmeld- en intakeformulier van KlimaatGesprekken. Geef bij “Woonplaats” ook expliciet aan in welk stadsdeel je woont. Op basis van de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt. In de week van 4 november hoor je of je bent geselecteerd.

Vragen?
Stuur ons gerust een mailtje naar marieke@klimaatgesprekken.nl!

 

 

 

Foto Chantal Bekker ©

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Training wordt aangeboden door gemeente Amsterdam
Doelgroep
Alle volwassenen
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk