Activiteit

Een zonnige dag in November!

zaterdag 9 november 2019   |   12:00 - 18:00 uur   |   Volkshotel

Voor alle Amsterdammers organiseert de gemeente op zaterdag 9 november een zonnige dag. Alles wat je wilt weten over zon in je huis! Het Nieuw Amsterdams Klimaat presenteert dan ‘Een zonnige dag in November’! Zie hieronder de uitgebreide agenda van die dag.

Amsterdam wil een aantrekkelijke en leefbare stad zijn voor iedereen die er woont, werkt, speelt of op bezoek komt. Een duurzame stad die gaat voor 100% schone energie, zoals zonne-energie. Wil jij ook aan de slag met zonne-energie? Op zaterdag 9 november organiseert het Nieuw Amsterdams Klimaat een inspiratiedag in het Volkshotel aan de Wibautstraat 150. Laat je inspireren door sprekers, bezoek interactieve workshops zoals ‘begrijp je energierekening’ en test de nieuwe app Zon Zonder Zorgen. Je krijgt praktische en waardevolle tips die je thuis direct kunt toepassen. 

Omdat de woonsituatie voor een ieder weer anders zal zijn, is deze dag is georganiseerd om jou als bewoner een goed beeld van de mogelijkheden voor jouw specifieke woon situatie te krijgen. 

Wij als 02025.nl zijn er ook, en brengen je ook graag in contact met de energiecommissaris of koploper in je wijk of postcodegebied. Woon je in een Amsterdamse flat, grachtenpand, eengezinshuis, woonboot of appartement in oost ,west, zuid, noord  of centrum?  Je bent van harte uitgenodigd!

Wibautstraat 150, Amsterdam, van 12:00-18:00!

Meld je aan via deze site en reserveer jouw plekje voor 9 november.

 

Op 2 november en 9 november zijn er koploperroutes, ook in jouw stadsdeel. Laat je ons weten als je er ook een wilt bezoeken of organiseren? Mail pauline@02025.nl !

 

 

kosten: gratis
thema's: Cocreatie
datum: za 9 november 2019
locatie: Volkshotel