Activiteit

Dag van de Duurzaamheid Amstelveen

donderdag 10 oktober 2019   |   17:00 - 22:15 uur   |   Schouwburg Stadsplein 100,...

"Hoe gaat het met het energieontbijt?” en "Komt er een vervolg?" vroeg een aantal trouwe ontbijtgasten mij de afgelopen weken.

Nee, helaas geen ontbijt! Er is veel aandacht in Amstelveen voor verschillende doelgroepen met duurzame uitdagingen, zoals huurders, VvE’s en dakeigenaren. Vandaar dat wij allen op verschillende plekken en dagdelen worden uitgenodigd door het energietransitie team van de gemeente. Dat dit niet tijdens het ontbijt is, vinden Anne Marie en ik natuurlijk jammer, omdat we u op die manier met veel plezier bij elkaar hebben gebracht.

Toch is er a.s. donderdag een mooie gelegenheid elkaar weer te ontmoeten. In de namiddag en avond van 10 oktober vieren wij op uitnodiging van wethouder Duurzaamheid, Floor Gordon, de Dag van de Duurzaamheid in de Schouwburg, Stadsplein 100, 1181 ZM Amstelveen.

In de bijsluiter stuur ik u het programma toe en kort samengevat hieronder:
* 17 - 20:15 uur: Op de markt in de foyer van de Schouwburg tonen de duurzaamheidspartners van de gemeente hun groene en duurzame oplossingen in en rond het huis.
Ook kunnen we hier weer in gesprek met ons bekende en ook nieuwe gezichten van de gemeente. 
* 19 - 19:45 uur: Themasessie duurzaamheid en aardgas vrij door het Regionaal Energieloket. U leest hierover verder in de bijsluiter.
* 20:15 - 22 uur:  Theatershow door futurist Richard van Hooijdonk, lees ook verder in de bijsluiter en meld u bijtijds aan voor 2,50 p.p. via www.amstelveen.nl/duurzaam.

Anne Marie en ik ontmoeten u graag vanaf 17 uur op de duurzame markt. U vindt ons op de tussen-foyer met informatie over Natuur en Milieu Educatie en de Groenraad van Amstelveen. Uiteraard zijn wij weer zeer benieuwd om u te spreken over uw duurzame en groene successen en knelpunten!

Hartelijke groeten van

Jacqueline Quarles, 
Anne Marie van Leent en 
allen die dit mogelijk maakten ...

kosten gratis
kosten toelichting Duurzame markt is gratis, avondprogramma 2,50
datum do 10 oktober 2019
locatie Schouwburg Stadsplein 100, 1181 ZM Amstelveen