Activiteit

Kunst expositie en videoopname met thema duurzaamheid, natuur en stad

donderdag 17 oktober 2019   |   17:30 - 19:00 uur   |   KochxBos Gallery

We nodigen je graag uit voor de opening van 
Duurzaam op z’n Amsterdams op 
donderdag 17 oktober van 17:30 tot 19:00 uur

KochxBos galerie reflecteert op een verleden en spiegelt de toekomst waarin mens en natuur samen de cruciale rol spelen.Tijdens de expositie zijn werken te zien in het teken van natuur, stad, licht en de onderlinge relaties met de mens.De getoonde werken zijn van Bethany de Forest, Ray Caesar, Meryl Donoghue en Claire Partington.

 

Achtergrond:

Onder de noemer Duurzaam op z'n Amsterdams zetten om | nieuwe energie samen met Thuisbaas en ThermIQ een lokale campagne op voor de omgeving Amsterdam.

om | nieuwe energie is een non-profit organisatie met als missie om heel Nederland om te krijgen naar lokale, groene stroom. Vanuit onze lokale coöperatie Amsterdam Energie werken zij samen met Thuisbaas (ook een non-profit organisatie) en ThermIQ (leveranciers van de infrarood technologie) aan deze gezamenlijke campagne.

Voor deze campagne nemen zij video's op om duurzamer wonen meer onder de aandacht te brengen in Amsterdam. Een van deze video's wordt geschoten tijdens een kunst expositie over duurzaamheid, natuur en de stad. Daar worden werken getoond van o.a. Bethany de Forest, Claire Partington, Ray Caesar en Meryl Donoghue.

Wil je als bezoeker en tevens figurant gratis aanwezig zijn op de expositie. Dat kan. Je hoeft je niet aan te melden en kun gewoon binnen lopen voor een hapje, drankje, kunst en eventueel lekker netwerken.

Duurzaam op z’n Amsterdams 
do 17 oktober, 17:30 tot 19:00 uur
KochxBos Gallery 
Eerste Anjeliersdwasstraat 36
1015 NR Amsterdam

 

Kunst op uitnodiging: 'Dandy Jungle’ en 'Idea city' van Bethany de Forest en werken Claire Partington, Ray Caesar en Meryl Donoghue. Info via gallery@kochxbos.nl, www.kochxbos.nl

kosten gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
datum do 17 oktober 2019
locatie KochxBos Gallery