Activiteit
Activiteit

Deel ervaringen uit als bewoner gemengd complex

woensdag 29 januari 2020 , 17:00 - 20:00 uur

Op 29 januari zullen bewoners van gemengde complexen bij elkaar komen om ervaringen uit te delen en van elkaar te leren. 

WAT IS EEN GEMENGD COMPLEX? VvE’s waarin woningbouwcorporaties en particuliere eigenaren samen zitting nemen. Het blijkt dat in dit soort complexen bewoners die willen verduurzamen nog wel eens tegen belemmeringen en botsende belangen aanlopen. Maar soms ook niet!

02025 is een samenwerkingsverband dat zich tot doel stelt zelforganisatie van koplopers in de energietransitie te bevorderen. De aankomende periode willen we daarbij een aantal groepen ondersteunen die met elkaar het verschil willen maken op het gebied van verduurzaming van de eigen woning en omgeving. Een van die groepen zijn bewoners van gemengde complexen. 

De bijeenkomst zal duren van 5 tot 8 en er zal een lichte maaltijd verzorgd worden. Tijdens de bijeenkomst maken we kennis, wisselen we tips uit en delen we ervaringen. Het doel is om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen. 

Ben jij een bewoner, huurder of koper in een gemengd complex en wil je aan de slag met verduurzaming of ben je al aan de slag en wil ervaringen uitwisselen? Geef je dan op op onderstaand e-mailadres. De preciese locatie in Amsterdam en meer informatie zullen dan later met u gedeeld worden. 

Locatie
Amsterdam
Kosten
Gratis
Illustration