Activiteit
Activiteit

Energiespreekuur Energieontbijt #127 : thema “subsidies en regelingen”

donderdag 13 februari 2020 , 11:00 - 12:30 uur

Na afloop van het EnergieOntbijt #127 thema “subsidies en regelingen” is er tussen 11:00 en 12:30, naast het bekende energie/koploperspreekuur een speciale vraagbaak aan de gemeente op afspraak:

Vraagbaak

Naar aanleiding van het energieontbijt  thema “subsidies en regelingen” kan men specifiek vragen aan de gemeente stellen waarmee deze kan meedenken over oplossingen om een initiatief verder te helpen.

 

Energiespreekuur

Wil je je gebouw verduurzamen? Volledig aardgasvrij? Of een eerste stap? Het energiespreekuur is voor mensen die informatie willen vergaren over het verduurzamen van hun eigen huis of gebouw. Je kan onder andere terecht met technische vragen, vragen over het proces en vragen over subsidies. 

 Koploperspreekuur

02025 organiseert een koploperspreekuur voor mensen die groter denken dan hun eigen huis of gebouw. Denk jij dat jouw gebouw als voorbeeld kan dienen voor vele anderen? Wil je graag als eerste van je buren iets uitproberen om dan de oplossing te delen? Of wil je een experimentele oplossing uitproberen? Dan is het koploperspreekuur iets voor jou. We helpen jou graag zo goed mogelijk, geef daarom op tijd aan wie je nodig hebt, dan gaan wij ons best doen om de juiste persoon voor je te regelen!

Meld je aan via de knop hieronder en stuur het formulier onder aan deze pagina ingevuld naar louise@02025.nl, zo kunnen onze experts zich goed voorbereiden op het spreekuur! Het is ook mogelijk om gewoon mee te luisteren, klik dan alleen op 'aanmelden'.

Meld je aan

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Type
Spreekuur
Illustration
 

Maximum aantal deelnemers: 30

Aantal aangemelde deelnemers: 7

Deze mensen komen:
- Teresa Hinse
- Arnold Van Dam
- anna wijmans
- Huibert Spoorenberg
- Pauline Westendorp
- Regina Palacios Smolders
- Willem Hoogenboom

Meld je aan
1 reactie

Dave van Dongen

Oh, dan kan ik er niet bij zijn.... :-(
29-jan-2020 14:24
Wil je reageren? Meld je dan aan.