Activiteit
Activiteit

Energiespreekuur

donderdag 12 maart 2020 , 11:00 - 12:30 uur

Het geplande Energiespreekuur en Koploperspreekuur van aanstaande donderdag gaat vooralsnog gewoon door!!
Met betrekking tot het Corona virus houden wij de richtlijnen van het RIVM en overheid aan. Algemeen beleid (voor eigen verantwoording en naar anderen) : als je in een risico gebied bent geweest, verkoudheidsklachten of koorts heb, dan thuis te blijven. Gedurende het ontbijt graag onderstaande basisregels in acht nemen :
-Was je handen regelmatig
-Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
-Gebruik papieren zakdoekjes
-Geen handen schudden

02025 organiseert vanaf heden twee verschillende soorten energiespreekuren. Op het spreekuur kan je gratis advies inwinnen bij een aantal onafhankelijk experts en ervaringsdeskundigen. Dit spreekuur vindt plaats na ons energieontbijt en vindt plaats tussen 11:00 en 12:30.

Energiespreekuur

Wil je je gebouw verduurzamen? Volledig aardgasvrij? Of een eerste stap? Het energiespreekuur is voor mensen die informatie willen vergaren over het verduurzamen van hun eigen huis of gebouw. Je kan onder andere terecht met technische vragen, vragen over het proces en vragen over subsidies. 

Koploperspreekuur

02025 organiseert een koploperspreekuur voor mensen die groter denken dan hun eigen huis of gebouw. Denk jij dat jouw gebouw als voorbeeld kan dienen voor vele anderen? Wil je graag als eerste van je buren iets uitproberen om dan de oplossing te delen? Of wil je een experimentele oplossing uitproberen? Dan is het koploperspreekuur iets voor jou. We helpen jou graag zo goed mogelijk, geef daarom op tijd aan wie je nodig hebt, dan gaan wij ons best doen om de juiste persoon voor je te regelen!

Meld je aan via de knop hieronder en

  • Kom je voor het energiespreekuur? Stuur het formulier onder aan deze pagina ingevuld naar john@02025.nl
  • Kom je voor het koploperspreekuur? Stuur jouw koplopervraag naar john@02025.nl 

Het is belangrijk om dit te doen want zo kunnen onze experts zich goed voorbereiden op het spreekuur! 

Meld je aan

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Type
Spreekuur
Illustration
 

Maximum aantal deelnemers: 30

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Huibert Spoorenberg

Meld je aan