Activiteit

Online Open huis Erica en Kees

woensdag 8 april 2020 , 12:00 - 14:00 uur

In deze bijzondere tijd van afstand houden, thuiswerken, schrikken van elke hoestbui en heel veel handen wassen, lijkt na 2 weken een nieuw soort ritme te ontstaan. Men wordt uitgedaagd om op creatieve wijze toch het werk weer ‘normaal’ te laten doorgaan, zo goed en zo kwaad als het kan.

Voordat het Coronavirus ook in Nederland toesloeg, had ThuisBaas een aantal Open Huizen gepland. Deze kunnen uiteraard niet op locatie doorgaan, maar… wel online! Het eerste Online Open Huis vindt plaats bij Erica en Kees. ThuisBaas heeft in maart 2018 hun appartement Aardgasvrij gemaakt. Zij verwarmen sindsdien de woning met Infraroodpanelen, douchen met een Instant Heater en koken op een Inductiekookplaat. In mei 2018 is Tros Radar bij Erica en Kees langs geweest, en heeft deze mooie opname gemaakt:

https://youtu.be/NcW2N_OUqIQ 

(Fragment van de documentaire ‘Van Gas Los’ (tweeluik) https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/documentaires/van-gas-los/videos/).

Het appartement en de verschillende oplossingen zijn goed zichtbaar in het fragment. Benieuwd naar hun ervaringen de afgelopen twee jaar? Erica vertelt er graag over! ThuisBaas organiseert een aantal online vragenuurtjes met Erica, en is er zelf ook bij om vragen te beantwoorden. En dan wel op vrijdag 3 april en woensdag 8 april. Ben je er graag bij? Stuur dan een mail naar info@thuisbaas.nl onder vermelding van ‘Online Open Huis’.

We stellen groepen samen van maximaal 15 mensen tegelijk, en verwachten steeds 30 min per groep nodig te hebben. Geef bij je aanmelding graag aan of je een voorkeur hebt voor een dag en/of een tijdvak. Vrijdag 3 april zullen we tussen 11 en 13 uur diverse groepen maken, en woensdag 8 april tussen 12 en 14 uur. Tot ziens!

Bekijk hier ook de ervaring van Erica en Kees: https://www.thuisbaas.nl/erica-kees/

Locatie
Amsterdam
Kosten
Gratis
Thema Duurzaamheid / energie, Stedelijke ontwikkeling / bouw, Aardgasvrij en energieneutraal wonen
Illustration
 
Deel dit: