Activiteit
Activiteit

Stem voor meer ruimte voor fietsen!

zondag 26 april 2020 , 10:00 - 23:55 uur

Dit weekend

MeerDelen wil meer ruimte voor groen, fietsen en wandelen in Amsterdam Oost. Wij hebben met bewoners in Oud-Oost samengewerkt om aandacht hiervoor te krijgen via ‘Oost begroot’. Deze burgerbegroting vraagt om stemmen en argumenten van Amsterdammers voor lokale plannen. De periode voor het stemmen is verlengd tot zondag (26 april), dus stem snel als je dat nog niet gedaan hebt! Je hoeft niet in te loggen, dus het gaat zeer snel!

Komende week
Komende week willen we ook in het centrum projecten starten via Centrum begroot! Wij zoeken hiervoor mensen die in het centrum wonen en/of willen helpen met de promotie. Dien samen met ons een project in voor meer fietsenstalling (via fietsvlonders)! Of een project waarbij jouw buurt twee elektrische auto's of (bak-)fietsen kan gebruiken via onze bewonerscoöperatie.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
Voor de projecten in Oost hebben we het minimum aantal stemmen behaald. Meer stemmen en 'argumenten voor' helpen de slagingskans van deze projecten!

Voor centrum zoeken wij bewoners die onze projecten met fietsvlonders, deelauto's of deelfietsen in hun buurt willen. Of die zoiets willen toevoegen aan hun project.
Illustration