Activiteit

Energie- en Koploperspreekuur online!!

donderdag 7 mei 2020   |   9:00 - 10:30 uur   |  

Voor alle ondersteuning bij jouw vragen over schone energie organiseren wij spreekuren. In een spreekuur heb je een gesprek met één van onze experts over jouw vragen voor de verduurzaming van je huis, je VvE of je straat of buurt. Normaal zijn onze spreekuren aansluitend aan het Energieontbijt. Door de huidige beperkingen gaan we die iets anders organiseren, maar ze zijn er wel nog steeds. Op donderdag 7 mei kan je terecht op ons eerste online spreekuur.

Het spreekuur hebben we verdeeld in twee soorten: Energie- en Koloperspreekuur.
Energiespreekuur:
Wil je je eigen huis verduurzamen? Volledig aardgasvrij? Of een eerste stap? Het energiespreekuur is voor mensen die informatie willen vergaren over het verduurzamen van hun eigen huis (of gebouw). Je kan onder andere terecht met technische vragen, vragen over het proces en vragen over subsidies. Aan de hand van het intakeformulier bespreken we jouw ambities en de vragen die je daarbij hebt. Zo kom je stappen verder.
Download het intakeformulier Energiespreekuur en vul deze zo volledig mogelijk in. Stuur (scan of foto) dan naar john@02025.nl

Koploper spreekuur:
02025 organiseert een koploperspreekuur voor mensen die groter denken dan hun eigen huis of gebouw. Denk jij dat jouw gebouw als voorbeeld kan dienen voor vele anderen? Wil je graag de duurzame oplossingen voor jouw woning als voorbeeld gebruiken voor je buren of de buurt? Of wil je een experimentele oplossing uitproberen? Dan is het koploperspreekuur iets voor jou. We helpen jou graag zo goed mogelijk, geef daarom op tijd aan wie je nodig hebt, dan gaan wij ons best doen om de juiste persoon voor je te regelen!
Download het intakeformulier Koploperspreekuur en vul deze zo volledig mogelijk in. Stuur (scan of foto) dan naar john@02025.nl

Na ontvangst van het formulier zullen wij jouw vraag met de juiste specialist voorbereiden. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging (online meeting via ZOOM) met tijdstip en meeting password voor jouw persoonlijke afspraak op 7 mei.

Heb je nog een vraag over de inschrijving of formulieren ?  mail john@02025.nl

 

kosten gratis
doelgroep:  Alle volwassenen
type:  Spreekuur
datum do 7 mei 2020
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk