Activiteit

Koploperspreekuur in Olympisch Stadion of online!!

donderdag 8 oktober 2020   |   11:00 - 12:00 uur   |   Olympisch Stadion

Aansluitend op het Energieontbjt van 8 oktober maken we speciaal tijd vrij voor jou als koploper om je idee, initiatief en/of hulpvraag aan ons te stellen middels een koploperspreekuur.

Voor wie?
02025 organiseert een koploperspreekuur voor mensen die groter denken dan hun eigen huis of gebouw. Denk jij dat jouw gebouw als voorbeeld kan dienen voor vele anderen? Wil je graag de duurzame oplossingen voor jouw woning als voorbeeld gebruiken voor je buren of de buurt? Of wil je een experimentele oplossing uitproberen? Dan is het koploperspreekuur iets voor jou. 

Ondere andere Pauline Westendorp, Energiecommissisaris van Amsterdam en Stadionbuurt 1076, zal tijdens dit spreekuur beschikbaar zijn. 

Hoe kan je inschrijven hiervoor?  
Onder de huidige COVID-19 regels mogen we geen vrije inloop organiseren en is voorinschrijving noodzakelijk. Daarom vragen wij je om je idee, inititiatief of hulpvraag ons vooraf in te sturen ( uiterlijk dinsdag 6 oktober). Download hier het intakeformulier Koploperspreekuur en vul deze zo volledig mogelijk in. Stuur (scan of foto) dan naar john@02025.nl

Na ontvangst sturen we je de persoonlijke uitnodiging met locatie details en tijdstip.  

NOTE> We kunnen in plaats van fysieke afpraak op locatie het spreekuur ook online iva een Zoom meeting mocht dit voorkeur hebben.

Heb je nog een vraag over de inschrijving of formulieren?  mail john@02025.nl

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Type
Spreekuur
type:  Spreekuur
Datum do 8 oktober 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
john@02025.nl