Activiteit

Online bijeenkomst zonnepanelen voor huurders Stadgenoot

donderdag 14 mei 2020 , 20:00 - 21:30 uur

Graag nodigen we je uit voor de ONLINE bijeenkomst van het netwerk voor duurzaamheid IN De Pijp die in het teken staat van zonnepanelen voor huurders van woningcorporatie Stadgenoot.

Andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te doen, maar deze bijeenkomst richt zich specifiek op zonnepanelen voor de huurders van Stadgenoot.

Deze bijeenkomst is een iets verkorte versie van de bijeenkomst die we gepland hadden op 17 maart in De Oranjekerk, maar die door de ontwikkelingen rondom het coronavirus helaas niet door kon gaan.

Presentatie De Zoncorporatie / Stadgenoot
Martin Werkman van De Zoncorporatie / Stadgenoot zal tijdens de online bijeenkomst vertellen over de mogelijkheden voor huurders.
Verder is er gelegenheid om vragen te stellen en bespreken we de vervolgstappen met Stadgenoot.

Aanmelden noodzakelijk
Wil je meedoen met de online bijeenkomst? Stuur een mail naar info@duurzaamindepijp.nl. Meld je je niet aan via de mail, dan is het helaas ook niet mogelijk om mee te doen.


Uiterlijk een dag voor de bijeenkomst (dus 13 mei) ontvang je vervolgens instructies hoe je kunt deelnemen. De verwachting is dat we de online bijeenkomst met Google Meet zullen organiseren.


Mail eventuele vragen vantevoren
Graag ontvangen we eventuele vragen zoveel mogelijk vantevoren via info@duurzaamindepijp.nl. Dit stelt ons in staat om de bijeenkomst zo goed mogelijk voor te bereiden. Tijdens de online bijeenkomst is het overigens wel mogelijk om vragen die dan nog opkomen via de chat te stellen.

Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: