Activiteit

Webinar: Effectief en waardevol (online) vergaderen (deel 1: met C.O.n.s.e.

dinsdag 23 juni 2020 , 19:30 - 20:30 uur

In dit webinar geven we een inleiding in gespreksmethoden die ervoor zorgen dat de wijsheid van iedereen uit de groep wordt benut. U krijgt antwoorden op vragen als:

De voorbereiding van uw vergadering, hoe kunt u dat aanpakken?
Hoe zorgt u ervoor dat ieders verwachting van de vergadering op tafel komt?
Hoe zorgt u ervoor dat iedereen aan het woord komt zonder dat de lijn van de vergadering wordt verstoord?
Hoe zorgt u ervoor dat niet iedereen door elkaar heen praat?
C.O.N.S.E.N.T & Deep Democracy
Het webinar bestaat uit 2 delen. De webinars kunnen los van elkaar worden gevolgd.

Deel 1: met C.O.N.S.E.N.T. (23 juni 2020) Een effectieve manier om overleggen te structureren en binnen de tijd van uw vergadering tot een gemeenschappelijk besluit te komen. Wat hebt u hiervoor nodig? Hoe werkt het? Wat hebben we geleerd van deze aanpak? We delen tip en tricks voor een succesvolle aanpak
Deel 2: met Deep Democracy (30 juni 2020) De Lewis methode van Deep Democracy is een krachtig instrument voor besluitvorming en conflictresolutie binnen groepen met een uiteenlopende diversiteit. Teams die volgens deze methodiek overleggen, winnen aan effectiviteit (www.deepdemocracy.nl). In deze webinar geven we je een inkijkje in de basis van Deep Democracy en leren we je een concrete methodiek die je in elk overleg kan inzetten om een vergadering waardevoller en effectiever te laten verlopen. Klik hier om u voor deel 2 aan te melden.
Webinar
Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier op de website van !WOON. Heeft u vooraf al vragen die u tijdens het webinar graag beantwoord krijgt? Zet uw vragen onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Neem dan telefonisch contact op via 0205230130.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: