Activiteit

Webinar: Grip op veranderingen in uw buurt (deel 2)

dinsdag 16 juni 2020 , 19:30 - 20:30 uur

Samenwerken en onderhandelen met de Gemeente
Op 16 juni om 19.30 uur geeft !WOON een webinar over samenwerken en onderhandelen met de Gemeente. Hoe zorgt u dat de investeringen van de gemeente bij de buurt passen? Hoe krijgt u zicht op de plannen van de Gemeente en het proces dat zij doorlopen? Hoe zorgt u dat u niet alleen mee gaat in de plannen van de Gemeente maar ook echt invloed hebt op de plannen?

!WOON geeft inzicht in het proces dat de Gemeente doorloopt bij ruimtelijke maatregelen (PLABERUM). Verder komt Saar Francken, adviseur participatie ingehuurd door de Gemeente Amsterdam in stadsdeel Noord, aan het woord. Zij laat verschillende voorbeelden zien van processen bij de gemeente en hoe u daar als bewonersgroep invloed op kunt uitoefenen. Aan het eind van de webinar weet u welke stappen u kunt zetten bij het succesvol samenwerken met en invloed uitoefenen op de Gemeente.

Dit webinar bestaat uit 2 delen. Deel 1 vindt op 9 juni plaats. Klik hier om u voor webinar deel 1 aan te melden. Beide webinars zijn los van elkaar te volgen.

Webinar
Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Wilt u meer weten? Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier op de site van !WOON. Heeft u vooraf al vragen die u tijdens het webinar graag beantwoord krijgt? Zet uw vragen onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Neem dan telefonisch contact op via 0205230130.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: