Activiteit

Online Merosch Kenniscafé: Waterstofketel

vrijdag 17 juli 2020   |   16:30 - 18:00 uur   |   Dit kenniscafé wordt online...

De Merosch Kenniscafés worden i.v.m. het coronavirus online gegeven. U kunt zich aanmelden, u ontvangt de instructies voor het online volgen t.z.t.


Over Remeha
Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland. Hier worden technische grenzen verlegd en werken ze met meer dan 70 engineers aan de producten van morgen. Duurzame oplossingen waarmee zij de prestaties van hun producten nog verder kunnen verbeteren.

Over de spreker Martien van Dijk
Martien van Dijk is decennia werkzaam bij Remeha. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het introduceren en begeleiden van nieuwe verwarmingstechnieken.

Inhoud
De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Ervaringen proefproject in Rozenburg
  • Bestaande bouw #vangaslos
  • Nieuwbouw; hoe kijkt Remeha ertegen aan?
  • Wat vinden zij van groene waterstof?

U bent digitaal van harte welkom
Online Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Online Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep
De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort*.

*Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

AANMELDFORMULIER

Adres
Dit kenniscafé wordt online gegeven.
U ontvangt de instructies t.z.t. via de mail. 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Datum vr 17 juli 2020
Locatie
Dit kenniscafé wordt online gegeven.
U ontvangt de instructies t.z.t. via de mail. 
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
Deze middag gaat sowieso door
2 reacties

Pauline Westendorp

Mooi! Ben benieuwd!
7-jul-2020 10:03

Esther Wagensveld

Ha Pauline, wij zijn ook zeer benieuwd. Wil je er bij zijn? Stuur dan nog even een mailtje naar mij, zodat ik je op de lijst kan zetten :)
8-jul-2020 09:46

Dave van Dongen

Heel goed dat er experimenten worden gedaan. Maar uiteindelijk is het verwarmen van woningen met waterstof niet heel erg duurzaam, dus dat moeten we eigenlijk niet willen. En er dus niet teveel op in zetten of vanuit gaan. Ik heb ook al gemerkt dat deze gedachte de innovatie op andere vlakken remt. Lees meer
7-jul-2020 10:38

Esther Wagensveld

Beste Dave,
Klopt helemaal, we oriënteren ons op meerdere vlakken, daar hoort deze oplossing ook bij. Daarom is dit kenniscafé, zodat we kunnen horen hoe en wat en zo juiste keuzes kunnen maken :)
8-jul-2020 09:48
Wil je reageren? Meld je dan aan.