Activiteit

Het Klimaatmuseum presenteert voedselkunstenaar India Rose klap

elke Zondag   |   10:30 - 17:00 uur   |   Pampus

Deze zomer gaat Het Klimaatmuseum voor Pampus! Op het eiland creëren en exposeren drie kunstenaars nieuw werk over klimaat. Daarbij laten zij zich inspireren door het eiland en de bezoekers.

Op zondag 9 en zondag 16 augustus geeft voedselkunstenaar India Rose Klap workshops op het Forteiland Pampus. Op 9 augustus organiseert ze een wildplukwandeling. Wat is er allemaal eetbaar op Pampus? Op 16 augustus wordt er samen gekookt. Hoe smaken de recepten uit het handboek? De workshops duren ongeveer een half uur en zijn coronaproof.

============================================

India Rose Klap maakt speciaal voor ons project Het Klimaatmuseum gaat voor Pampus nieuw werk over klimaat. "Lieve Eva" heet het project van India Rose en het wordt een handboek voor duurzaam eten. Met onder andere: nieuwe gedragscodes, onderzoek naar de flora en fauna van Pampus, tips en recepten. >> O N T D E K   L I E V E   E V A

============================================

"De klimaatcrisis gaat hand in hand met de manier waarop wij omgaan met ons voedsel."

India Rose Klap, voedselkunstenaar

============================================

Tijden: 12:00 en 14:00 uur
Toegang: naast je Pampus ticket geen extra kosten
Graag aanmelden (i.v.m. corona): info@hetklimaatmuseum.nl

============================================

Wat is duurzaam eten?
De manier waarop wij ons voedsel produceren is vaak schadelijk voor dieren, de natuur en het klimaat. We lijken de relatie met ons voedsel kwijt te zijn. Hoe kan het duurzamer? Kom naar Pampus en doe mee met de kunstenaar, laat je verbeelding de vrije loop. 

 

 

 

Datum zo 9 augustus 2020
Gestart op
zo 9 augustus 2020
Beëindigd
zo 16 augustus 2020