Activiteit

Presentatie Ecosysteem Energietransitie Amsterdam

donderdag 27 augustus 2020   |   14:00 - 16:00 uur   |   Olympisch Stadion

Hoe staan we ervoor?? 

Aanstaande donderdag, 27 augustus staat er een overleg en presentatie gepland met de Amsterdamse wethouder van duurzaamheid Marieke van Doorninck en Jacqueline Cramer van de Amsterdam Economic Board met als doel de huidige stand van het Ecosysteem, toegespitst op energietransitie, aan elkaar - als ecosysteem- te presenteren. Dit is weer een milestone waarmee Amsterdam de komende periode de versnelling van de energietransitie nog meer kan voortzetten. 

In het overleg zullen afgevaardigden van 02025 namens het Amsterdamse ecosysteem, de dialoog aangaan met de wethouder en de oud minister. Onderwerp van gesprek zal onder andere de betrekking tot benodigde gelijkwaardigheid in status, mandaat, ruimte en middelen voor zowel de Markt, Overheid en Bewoners. 

Daarnaast zullen we het Ecosysteem presenteren om duiding te geven aan wat er in de stad al in beweging is door ons allemaal. We hebben deze bij 02025 in vijf pijlers verdeeld: koplopers, kopgroepen, hubs, energiecommissarissen en aanbieders. Hiermee proberen we onze ingewikkelde zwerm behapbaar en inzichtelijk te maken.

Helaas kunnen door de huidige COVID-19 regelgeving hier geen open event van maken en hebben daarom moeten kiezen voor een besloten sessie waarin op uitnodiging een aantal afgevaardigden van elke groep die hiermee de stem van ons allen vertegenwoordigen. Uiteraard wordt alle informatie gedeeld met iedereen. Van de presentatie(s) zal een video impressie worden verzorgd die na event beschikbaar zal worden gemaakt. Ook foto’s, slides en verslagen zullen worden gepubliceerd op de 02025.nl site. 

Hou de site en nieuwsbrief in de gaten !

 

Datum do 27 augustus 2020
Website www.02025.nl