Activiteit

Inspiratie-6-daagse Hoevenlake isoleren/ventileren/verwarmen/koelen

ma 14 sep 2020 - za 19 sep 2020   |   9:00 - 21:00 uur   |   Landgoed Hoevelaken

Van een idee naar een unieke oplossing: IsoRoof Rendement dakisolatie. Het concept heeft kunnen ontstaan dankzij een prachtige samenwerking tussen Warmteplan en Natuurlijk Rendement. Innovaties ontstaan uit samenwerking en vakmanschap. Daarom zijn wij samen met diverse partners constant op zoek naar nieuwe toepassingen voor het gasloos verwarmen en duurzaam wonen. Alleen samen kunnen wij de transitie naar duurzaam wonen waar maken.

Samen met onze partners hebben wij dan ook een prachtig evenement georganiseerd voor waar u op afspraak welkom bent om de laatste ontwikkelingen op gebied van isoleren, ventileren, verwarmen, koelen en regenwaterberging te komen bekijken.


Juist in deze onwerkelijke tijden, met beperkte mogelijkheden voor vakbeurzen, hebben wij samen met onze partners een pop-up live demo in de buitenlucht opgezet, met alle innovaties op één plek. Zo kunnen de geïnteresseerde installateurs, bouwbedrijven, architecten, adviseurs, projectontwikkelaars en woningcorporaties onbezorgd langskomen, en met garantie van COVID-19 maatregelen zich verdiepen in de wereld van duurzaam wonen. Op de Landgoed Hoevelaken verwelkomen wij u samen met onze partner-collega's van: SolarFreezer, GEP Watermanagement, Jaga, Nibe, Oventrop, Viridian, Warmteplan, Weishaupt, De Wit Ventilatoren.

Met grote trots kan ik zeggen dat het IsoRoof Rendement dakisolatie systeem klaar is om met u te delen. Na een tiental succesvolle dak-isolatieprojecten, van hellende en platte daken, willen wij het IsoRoof Rendement systeem graag aan u tonen.  

Het evenement vindt plaats op landgoed Hoevelaken en is toegankelijk voor professionele bezoekers. Om de veiligheid van alle deelnemers en de COVID-19 maatregelen te waarborgen, hebben wij het aantal bezoekers beperkt tot maximaal 30 per tijdslot, en bewaren we te allen tijde de 1,5 meter afstand.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen bij belangstelling in het bijwonen van de Inspiratie 6-daagse, zich hier melden: inspiratie@natuurlijkrendement.nl

Tijdsloten beschikbaar van maandag 14 september tot zaterdag 19 september:


ochtend 9.00 - 12.00
voormiddag 12.00 - 15.00
namiddag 15.00 - 18.00
avond 18.00 - 21.00

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Datum wo 16 september 2020
Gestart op
ma 14 september 2020
Beëindigd
za 19 september 2020
Locatie
Landgoed Hoevelaken
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
Documenten
Geplaatst door

Edwin Gerritsen