Activiteit
    LET OP: Deze activiteit wordt nog niet op de kalender gepubliceerd

Praktijk warmtenetten door verschillende brillen

donderdag 1 oktober 2020   |   20:00 - 22:00 uur   |   Jungle Amsterdam, Tweede van...

Amsterdam zet in op warmtenetten om de stad aardgasvrij te krijgen. Binnenkort behandelt de gemeenteraad de Transitievisie Warmte, die aanstuurt op de aansluiting van 70% van de gebouwen op stadswarmte. Goed om stil te staan bij stadswarmte in de praktijk en wat daar allemaal bij komt kijken.

Op donderdag 1 oktober 2020 organiseert Jungle Amsterdam van 20.00 uur tot 22.00 uur een themabijeenkomst over stadswarmte. Na een korte intro geven wij het woord aan bewoners met stadswarmte in hun woning om te vertellen over hun ervaringen. Vervolgens gaan we aan de hand van stellingen de stadswarmte vanuit verschillende brillen bekijken. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Om alles coronaproof te organiseren is het extra belangrijk dat u zich vooraf aanmeldt via reserveren@jungle.amsterdam. Voor het bron- en contactonderzoek dient u daarbij uw naam, telefoonnummer en e-mail te vermelden. (Dit is overigens op vrijwillige basis)

Wij hopen u op 1 oktober te verwelkomen in Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26. Heeft u vragen over de themabijeenkomst dan kunt u ons bereiken op telefoon 020 -737 33 26.

Kosten
Gratis
Datum do 1 oktober 2020
Locatie
Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 VS Amsterdam
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk