Activiteit

Webinar Fondsen werven voor bewonersgroepen

dinsdag 15 september 2020   |   19:30 - 20:30 uur   |  

Waar dient u als bewonersgroep rekening mee te houden als u fondsen wilt gaan werven? In dit gratis webinar geven wij de highlights. We doorlopen als het ware een checklist om als groep of organisatie bij stil te staan. Welke rechtsvorm, hoe bouw je een goed projectplan op en hoe vindt u de juiste fondsen kunt voor uw doel. Na afloop polsen we de behoefte aan verdieping op één van de besproken punten. Met uw input bepalen we het thema voor een vervolg webinar.

Webinar
Een webinar is een digitale bijeenkomst. We gebruiken daarvoor Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen. Dat kan ook als u geen Microsoft account heeft. Voor u als gebruiker is deelname via MS Teams gratis.

Deelname via een laptop of desktop is het makkelijkst. U volgt dan de presentatie en kunt uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet kan (via de app) ook. Houd er dan rekening mee dat de presentatie even niet meer in beeld is als u de chat opent om een vraag te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier op onze site. Heeft u nu al vragen waar u in het webinar graag antwoord op krijgt? Zet ze onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier.

Kosten
Gratis
Datum di 15 september 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk