Activiteit

Webinar Kracht van samenwerking bij bewonersinitiatieven

dinsdag 29 september 2020   |   19:30 - 20:30 uur   |  

 

Als bewoner heb je het beste zicht op wat je buurt nodig heeft. Een initiatief met draagvlak in de buurt staat sterker dan een voorstel waarbij andere bewoners niet betrokken zijn. Door samen op te trekken versterk je elkaars stem en zet je kracht bij je activiteit.

Hoe zorg je dat dat jouw initiatief voldoende draagvlak heeft? Wat heb je nodig om een samenwerking aan te gaan met anderen? Hoe zorg je ervoor dat iedereen gehoord wordt? Antwoord op deze vragen en meer krijg je tijdens het gratis webinar.

Webinar
Een webinar is een digitale bijeenkomst. We gebruiken daarvoor Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen. Dat kan ook als u geen Microsoft account heeft. Voor u als gebruiker is deelname via MS Teams gratis.

Deelname via een laptop of desktop is het makkelijkst. U volgt dan de presentatie en kunt uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet kan (via de app) ook. Houd er dan rekening mee dat de presentatie even niet meer in beeld is als u de chat opent om een vraag te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier op onze site. Heeft u nu al vragen waar u in het webinar graag antwoord op krijgt? Zet ze onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier.

Kosten
Gratis
Datum  di 29 september 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk