Activiteit

Inspraak op vaststellen Transitievisie Warmte door 02025 kopgroep Warmte

donderdag 24 september 2020 , 19:30 - 22:30 uur

Vanavond is er een inspraak op het Vaststellen Transitievisie Warmte. Deze wordt behandeld in de Raadscommissie Financiën en Economische Zaken (FeZ), agendapunt 11.

Namens de kopgroep Warmte* van 02025, het Amsterdamse platform van energie-initiatieven, én natuurlijk ook namens de KetelhuisWG spreekt Ted Zwietering in de Gemeenteraadscommissie waar de Transitievisie Warmte van de gemeente wordt besproken.

De belangrijkste punten van de inspraak zijn:
 - Hou de energietransitie betaalbaar, en maak daar alsnog echte afspraken over met ons, de energie-initiatieven in de stad! Wij zijn met 100 initiatieven voor 60.000 woningen! 
- Zet de energie-initiatieven van de Amsterdamse burgers en ondernemers echt op de kaart in de Transitievisie, geef ze een juridische positie, en negeer ze niet. 
- Ondersteun het kenniscentrum 02025, omdat daarmee de kennis van al die warmte initiatieven niet verloren gaat, en goed gebundeld wordt!

Kijk vanavond live mee tussen 19:30 -22:30 via https://amsterdam.raadsinformatie.nl/live

 

 * Wat is een kopgroep? : Een kopgroep bij 02025 is een groep van koplopers die aan één of meer vlakken rondom een specifiek thema of type project werken. De Kopgroep Warmte bundelt veel initiatieven rondom warmte in Amsterdam, onder andere Ketehuis WG terrein. Deze warmtegroep zou ca. 60.000 woningen in Amsterdam kunnen vertegenwoordigen. Vragen of meedoen met de kopgroep Warmte? Mail rene@02025.nl

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit:
2 reacties

Pauline Westendorp

Ik ken nu twee kaarten over de Transitievisie Warmte. Welke de laatste is, weet alleen Maaike Vallenduuk (-;
Licht blauw is all electric. Er zijn 10 gebieden, voornamelijk in Nieuw West en Noord.
Bestuurlijke voortgang staat het hier:
Lees meer
wo 3 februari 2021 13:04
Wil je reageren? Meld je dan aan.