Activiteit
    LET OP: Deze activiteit wordt nog niet op de kalender gepubliceerd

Webinar VvE: Verhuur in de VvE

maandag 12 oktober 2020   |   19:30 - 20:30 uur   |  

Dit webinar is voor eigenaar-bewoners en besturen die zich willen informeren over de (on)mogelijkheden, regels en aandachtspunten voor VvE’s en bewoners rondom verhuur. In het webinar leert u niet hoe u uw woning kunt verhuren, maar welke regels er gelden als er in de VvE wordt verhuurd, wanneer dit is toegestaan, of en op welke manier verhuur kan worden verboden. Het webinar stipt verschillende vormen van verhuur aan; reguliere verhuur, kamergewijze verhuur en verhuur aan toeristen.

Webinar
Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.

Meldt u HIER aan voor het webinar.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema Cocreatie, Maatschappelijke ondersteuning, VvE en Verhuur
Datum ma 12 oktober 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk