Activiteit

Webinar over schimmel en ventileren in uw woning

woensdag 9 december 2020   |   19:30 - 20:30 uur   |  

Bent u huurder of eigenaar van een woning met schimmel of vochtproblemen? Wilt u weten hoe u hier vanaf kunt komen? !WOON afdeling West geeft in dit webinar eenvoudige uitleg voor bewoners die grip willen krijgen op het woonklimaat in hun woning. Medewerker Jaap van de Steen gaat in op het belang van ventilatie en het opsporen en aanpakken van bouwtechnische problemen.

Webinar Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen account heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.
 

Datum en tijdstip
9 dec 2020 - 19:30-20:30 

Kaart niet beschikbaar

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Datum wo 9 december 2020
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
1 reactie

Pauline Westendorp

Heel belangrijk dit. Gezondheidsvraagstukken hangen hier mee samen!
9-dec-2020 12:45
Wil je reageren? Meld je dan aan.