Activiteit

Wetgeving geluid, lucht, water, warmtepompen en airco's

vrijdag 9 april 2021   |   16:30 - 17:30 uur   |   Digitaal

Deze vrijdagmiddag vertelt Rudy Grevers van Alklima ons alles over de wetgeving geluid lucht water warmtepompen en airco's. Denk aan thema's zoals: wat is de huidige wet- en regelgeving? Waar schiet deze door of te kort? Wat is de visie van Alklima over de geluidseisen? Wat zijn goede voorbeelden waar wordt voldaan aan de geluidseisen?

Korte info Alklima BV – Mitsubishi Electric
Alklima BV uit Alblasserdam is exclusief importeur voor Nederland van Mitsubishi Electric klimaatconcepten (duurzaam koelen, verwarmen en ventileren). Deze systemen worden breed ingezet in de gebouwde omgeving (utiliteit en woningbouw). Los van hun rol als leverancier van een breed programma warmtepompen is Alklima hierbij zeer actief als kennispartner voor alle partijen in de bouwkolom waarbij ze telkens integraal proberen te denken.

Over de spreker: Rudy Grevers
Rudy Grevers is manager woningbouw bij Alklima. Hij werkt sinds 2011 bij de leverancier van de klimaatsystemen van Mitsubishi Electric in Nederland en werkte daarvoor 17 jaar bij een installateur. Rudy adviseert installateurs, adviseurs, aannemers, opdrachtgevers en eindgebruikers over de mogelijkheden van de hedendaagse warmtepomp techniek in de woningbouw. Verbouwde ook zijn eigen bestaande woning om hierbij de gasmeter vaarwel te zeggen.

Inhoud kenniscafé
De presentatie duurt 30 minuten, daarna is er nog tijd voor vragen/discussie. Dat is digitaal wat lastiger, maar dat wordt door een moderator gestroomlijnt.

Wetgeving geluid lucht water warmtepompen en airco's

  • Korte introductie
  • Het voortraject
  • De wetgeving
  • De rekentool
  • Voorbeelden

U bent digitaal van harte welkom
Merosch Kenniscafé is een interne kennisdelingssessie van Merosch waarbij we het erg waardevol vinden als onze relaties actief deelnemen. Er is ruimte voor (maximaal) 5 externe geïnteresseerden. Mocht u dit dus een interessant onderwerp vinden, dan kunt u zich voor dit Merosch Kenniscafé inschrijven.

Doelgroep
De doelgroepen voor de Merosch Kenniscafés zijn onze directe en indirecte opdrachtgevers zoals: projectontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bouwmanagementbureaus, architecten enzovoort.

Bij overboeking van het Kenniscafé krijgen personen uit de primaire doelgroep de voorkeur.

Aanmelden en kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel wordt er een actieve bijdrage verwacht.

Daarnaast gaan wij ervan uit dat u zich minimaal een week van tevoren afmeldt als u toch verhinderd bent. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier:

Aanmelden

Adres
In verband met het coronavirus wordt het Merosch Kenniscafé digitaal via Microsoft Teams georganiseerd. U ontvangt de instructies t.z.t. via de e-mail.

Doel Merosch Kenniscafé
Merosch Kenniscafé heeft tot doel kennis over het verduurzamen van de gebouwde omgeving beter, goedkoper en sneller toegankelijker te maken.

Kosten
Gratis
Datum vr 9 april 2021
Locatie
Digitaal
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk