Activiteit

Een vliegende start maken met schoolverduurzaming

donderdag 11 maart 2021   |   9:30 - 12:30 uur   |   Digitaal

Online event: Een vliegende start maken met schoolverduurzaming
In een online eventreeks, georganiseerd door Duurzaam Gebouwd en Stedebouw & Architectuur, laten we zien welke stappen je als school kunt nemen om te komen tot een algehele kwaliteitsverbetering voor een gezondere school. Adviseur Chris van der Elst verzorgt namens Merosch een presentatie deze ochtend.

Hoe komen we daadwerkelijk tot échte gezonde en duurzame scholen?
Merosch is gespecialiseerd in hoe duurzame voornemens, beleid, plannen, ambities en studies daadwerkelijk gerealiseerd worden. Wij ontwikkelen energieconcepten en scenario’s door kennis en ervaring met bouwkundige, energie- en installatietechnieken te integreren met financiële kennis en ervaring met beleid- en besluitvorming.

Inhoud presentatie:
In deze webinar zal adviseur Chris van der Elst ingaan op het belang om eerst een goede strategie voor het verduurzamen van de schoolgebouwen te doordenken. Om vervolgens een uitvoeringsplan met concrete maatregelen toe te lichten. In de eerste fase gaat het om kwantitatief onderzoek, waarin de schoolgebouwen worden geordend en een tijdspad bepaald. In de twee fase volgt een kwalitatieve uitwerking door middel van een uitvoeringsplan waarin we de businesscases op tafel leggen en enkele praktijkvoorbeelden toelichten. Welke maatregelen tref je? Wat kost het en wat levert het op?

Gratis aanmelden
Schrijf GRATIS (toegangsprijs: €75,-) in met de code: GEZONDESCHOLENMEROSCH


Meer informatie en inschrijven

Kosten
Gratis
Datum do 11 maart 2021
Locatie
Digitaal
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk