Activiteit

Energie Workshop Postjesbuurt West

dinsdag 18 mei 2021   |   16:00 - 17:30 uur   |   digitale bijeenkomst

Met deze digitale energieworkshop krijgen bewoners in de Postjesbuurt inzicht in hun energierekening en besparing op de kosten. 
Hoewel we voortdurend te maken hebben met energievraagstukken, weten we vaak niet precies welke energieprijskaartjes er hangen aan onze dagelijkse bezigheden. Tijdens deze workshop wordt ingegaan op diverse energieonderwerpen: de energierekening, sluip- en stand-by verbruik, energie slurpende apparaten en praktische tips om energie te besparen. De workshop wordt gegeven door een expert op het gebied van energie & gedrag, die je wegwijs maakt in je dagelijkse energieverbruik. Neem je energierekening erbij en stel je vragen. Gezien de beperkt aantal plaatsen, vragen we deelnemers die deze kennis ook zelf willen delen in hun netwerk.

Digitale Energieworkshop dinsdag 18 mei van 16-17.30 uur
Reserveer via    www.bespaarafspraak.nl/amsterdam-west

Meer informatie
De workshops maken onderdeel uit van het programma ‘Met energie de wijken in’. Stadsdeel West bestaat voor het grootste deel uit appartementen die voorlopig niet van het aardgas afkunnen. Wel kan er veel bespaard worden op energie door gedrag, kleine maatregelen isolatie en energie opwekken. We kijken naar wat bewoners wel kunnen doen. Na de zomer volgen er meer workshops op locatie als dat ivm de corona maatregelen weer mag. Geef het door!
Op de langere termijn moeten we van de fossiele brandstoffen (zoals aardgas) af om de klimaatopwarming tegen te gaan.
Gemeente Amsterdam ondersteunt duurzame initiatieven: www.amsterdam.nl/duurzaam
!WOON biedt ondersteuning aan huurders: www.wooninfo.nl

Meld je aan

Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
Locatie
digitale bijeenkomst
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
j.roling@amsterdam.nl

Maximum aantal deelnemers: 15

Meld je aan
Geplaatst door