Activiteit

Online vragensessie zonnepanelen inkoopactie in Zuid

dinsdag 22 juni 2021 , 19:30 uur

Wilt u op een voordelige en gemakkelijke manier zonnepanelen plaatsen op uw dak? Meld u dan snel aan voor de zonnepanelen inkoopactie in Zuid. Samen met het Regionaal Energieloket, energiecommissarissen en buurtorganisaties uit de buurt organiseert de gemeente deze tijdelijke inkoopactie zodat zoveel mogelijk bewoners voordeel hebben van duurzame zonne-energie.
  
Wilt u meer weten over deze actie? Op dinsdag 22 juni om 19.30 uur organiseren we een online vraag & antwoord sessie over deze actie. Hier wordt de actie stap voor stap uitgelegd en er is tijd om vragen te stellen. Meld u vooraf aan voor deze avond en ontvang uw persoonlijke link om deel te nemen of om de avondsessie later terug te kijken

 

Locatie
online
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep 
Deze actie is voor eigenaren van ‘grondgebonden eengezinswoningen’. Bent u huurder, neem dan contact op met de verhuurder van uw woning voor het plaatsen van zonnepanelen. Bent u een woningeigenaar binnen een vve? U kunt gebruikmaken van een gratis energie- en zonnepanelenadvies voor vve’s. Eigenaren van een woning binnen een beschermd stadsgezicht of met een monumentenstatus kunnen helaas nog niet meedoen aan deze actie. Woont u in een monument? Dan is het plaatsen van zonnepanelen vaak onder voorwaarden alsnog mogelijk. Zo heeft u hiervoor een omgevingsvergunning nodig. Voor vragen en meer informatie kunt u een mail sturen naar: duurzaamerfgoed@amsterdam.nl. Heeft u al voldoende zonnepanelen op uw dak? Dan is deze actie niet relevant voor u. Wij waarderen dat u bent overgestapt naar duurzame zonne-energie!

Illustration
 
Deel dit: