Activiteit

Open huis voor energieprojecten: perspectief op koplopers

zaterdag 11 september 2021 , 15:00 - 17:00 uur

Tijdens de Open Energie Dag op 11 september 2021 openen tientallen schone energieprojecten in heel Nederland de deuren om handelingsperspectief te bieden. Kijk eens wie op schone energie (voor)leeft!  

Deze zomer was niet mals. Teveel water, te veel warmte. Dikke rapporten en kranten beschreven -droog maar keihard- de theorie achter de praktijk van klimaatverandering. Voel je ook een behoefte opkomen? Of wil je een oplossing inbrengen? Of zien? Wij bieden de ruimte hiervoor, onder andere op 11 september 2021.  

De ruimte in het Olympisch Stadion van Oranje Energie/02025 biedt perspectief. Letterlijk ook: we kijken uit op de zonnepanelen van energiecooperatie Zuiderlicht op de voetbalclub Arsenal. We tappen ons tapwater van het warmtenet van Vattenfall. Speciaal voor jou openen we met vele buren 11 september 2021 onze deuren. Je bent van harte welkom! Om 15:00 is de start. Met koffie.

Het is dan namelijk de Open Energiedag. Zie voor veel meer de website van de Open Energiedag. Als je vooraf een mailtje stuurt aan pauline@02025.nl weten we ook dat je komt. En als je je vraag -of aanbod- kan meesturen, weten we welke deuren van kantoren, sportclubs, Verenigingen van Eigenaren, woonarken, huurappartementen of scholen we ook nog zouden kunnen bezoeken de 11e, in een wandeling in de buurt.

Welkom! Pauline 

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Mensen die handelingsperspectief bieden of zoeken voor schone energie, als antwoord op het klimaatvraagstuk.
Illustration
 
Deel dit: