Activiteit

Webinar VvE: Aardgasvrij

donderdag 16 september 2021 , 19:30 - 20:15 uur
Illustration

U kunt er (bijna) niet meer omheen; we moeten van het aardgas af. De gemeente Amsterdam heeft allerlei plannen, ideeën en alternatieve warmtebronnen. Wat betekent dat voor u als Amsterdammer en lid van de VvE? Hoe kunt u zich voorbereiden op aardgasvrij wonen?

In het webinar leggen we uit wat de plannen zijn van de gemeente en hoe zij deze plannen wil uitvoeren, welke alternatieven er zijn voor aardgas, wat dat betekent voor u en welke valkuilen en kansen er zijn VvE’s. Wilt u meer weten? Vul dan onderstaand uw gegevens in en neem deel aan het webinar.

Webinar
Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.

Kosten
Gratis
Deel dit: