Activiteit
Activiteit

Energieontbijt #148: Stadsdeel Noord

donderdag 11 november 2021 , 8:30 - 10:30 uur
Illustration

In het Energieontbijt verbinden we 02025-initiatieven en vrijwilligers in de verschillende buurten en stadsdelen. Dit doen we in samenwerking met koplopers, energie commissarissen (EC’s), lokale Hubs en duurzaamheidscoördinatoren vanuit de stadsdelen. Deze keer zijn we in Stadsdeel Noord! 

Wat kan je verwachten? 
Denk je wel eens na over het verduurzamen van je huis of buurt maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk de kunst af van buurtbewoners die dit al eerder hebben gedaan. Tijdens het energieontbijt vertellen we meer over een aantal initiatieven in jouw buurt zoals DeValk en nog een andere initiatieven.  Doel van deze initiatieven is meer schone energie voor woningen en buurten in Noord.
Wil jij ook schone energie in jouw buurt? Kom dan donderdagochtend 11 november langs bij  buurtcentrum DeValk in Noord voor koffie, croissantje en een praatje tijdens het energieontbijt. Nieuwsgierig? kijk ook eens bij korte impressie van afgelopen Energieontbijt in West 

AANMELDEN: 
In verband met beperkt aantal zitplaatsen en toegang op de locatie met de geldende *Covid regels graag vooraf aanmelden om jouw (zit)plek te reserveren (zonder reservering geen toegang) en zodoende met elkaar een Covid proef evenement te hebben .

Meld je aan via deze aanmeldlink of via de aanmeldknop onderaan dit bericht om jouw plek te reserveren!

*Covid regels
We willen je erop attenderen dat de nieuwe coronaregels van kracht zijn. Deze houden voor ons in dat wij bij de ingang je coronatoegangsbewijs (CoronaCheck) kunnen controleren. Over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs vind je informatie bij de Rijksoverheid:

Programma:
08:30 Inloop en ontbijt (koffie & netwerken)
09:00 Welkom en introductie van 02025 en locatie De Valk
09:15  Plenair:  (sprekers volgens asap)
     -    Energiecommissarissen Noord stellen zich voor. 
      -   Update Stadsdeel, wat speelt er bij gemeente in Noord?
      -   Voorbeeld koploperprojecten in Nieuw West:
       Actueel lokaal duurzaam thema
10:15 Open podium* 
10:30 Uitloop & Koffie

*Heb je een vraag, wil je starten met duurzame energie maar weet niet hoe, heb je een goeie tip , activiteit te melden of heb je hulp nodig op het gebied van schone energie in jouw huis, wijk of buurt?? Je kan deze tijdens het Open Podium stellen! In de zaal zitten buren, professionals, gemeente of andere organisaties die je wellicht direct kunnen helpen of de juiste weg kunnen wijzen. Maak hier gebruik van! 
 
Heb je nu al een specifieke vraag ? Stuur deze dan aan rene@02025.nl . Wij zullen je helpen met vinden naar het antwoord!

Uiteraard is er vooraf en na afloop is er gelegenheid om elkaar te spreken en informatie met elkaar uit te wisselen

Meld je aan

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Andere locatie
Jongerencentrum De Valk
IJplein 3, 1021 Amsterdam ·
E-mailadres
john@02025.nl
2 afbeeldingen

Maximum aantal deelnemers: 50

Aantal aangemelde deelnemers: 5

Deze mensen komen:
- John van Gelder
- Sophie de Jong
- Saskia huyberechtse
- Otas Elum
- Aleida Verheus

Meld je aan