Activiteit

The Climate Miles- Energiecooperatiedag, loop je mee?

dinsdag 19 oktober 2021 , 9:00 - 17:00 uur
Illustration

Op dInsdag 19 oktober is de Energiecooperatie dag van de ClimateMiles. Een aantal Amsterdammers, waaronder ikzelf , lopen deze dag mee de 24 km tocht van Lunteren- Maarn. Onderweg worden Podcasts gemaakt oa met Marjan Minnesma en uiteraard vele andere goede gesprekken. 
Loop je ook mee ?  Aanmelden kan hier

Het startpunt van deze dag is station Lunteren en we eindigen bij station Maarn. We openen de dag met wethouder Geert Ritsema. Hij zal samen met o.a. energiecoöperatie Vallei Energie hun initiatief Energie WEB toelichten. Tijdens de route lopen we een gedeelte over de Grebbelinie richting Scherpenzeel. Aan het einde van de tocht komen we door de landgoederen bij Maarsbergen en Maarn. 

Geen tijd of niet genoeg getraind??  Mis niks en volg ons via de dagelijkse update van de The Climate Miles

Over de Climate Miles :
Vanuit Groningen lopen we naar Glasgow, waar de klimaatconferentie COP26 van de Verenigde Naties plaatsvindt. Deze editie is cruciaal.
Het jaar 2030 leek zover weg, maar inmiddels hebben we nog maar 9 jaar om de opwarming van onze aarde onder de 1,5 graden te houden en onze uitstoot naar netto nul te brengen. Op dit moment zien we wereldwijd al wat er gebeurt met een opwarming van ongeveer 1,1 graden. Alleen met een crisisaanpak en een enorme versnelling kunnen we onze planeet leefbaar houden.

Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: