Activiteit

Green Light Festival

do 25 nov 2021 - za 27 nov 2021 , 11:00 - 18:00 uur
Illustration

Het Symposium is verplaatst naar 11 maart. Op dit moment kun je je nog niet aanmelden.

Samen maken we het hart van Amsterdam duurzaam en toekomstbestendig! Bewoners, bedrijven, kennisinstellingen en partners slaan de handen ineen voor een duurzame binnenstad. Benieuwd hoe? Kom langs tijdens het Green Light Festival om te zien hoe we met elkaar duurzame impact maken. 

In de zomer van 2019 doopten we de Wallen om tot het ‘Green Light District’. Met als doel om samen met bewoners en lokale ondernemers de binnenstad van Amsterdam te transformeren tot een duurzaam en toekomstbestendig hart van de stad. Wat hebben we in de afgelopen jaren samen bereikt? En hoe zien de komende 10 jaar eruit? 

We starten en eindigen het festival in de Waalse kerk. Met op donderdag de Green Light Show waar thema’s als kadeherstel, community building en groene daken revolutie voorbij komen. Op vrijdag ontdek je duurzame ondernemers in het Green Light District. En op zaterdag steken we samen met jou de handen uit de mouwen voor een duurzamere binnenstad. Ga bijvoorbeeld mee op watersafari met stadsecoloog Kees Dekker, ruil kleding bij de Stadsgarderobe, óf pitch je eigen duurzame idee op de groene zeepkist! Samen kleuren we de binnenstad groen!

Vier met ons eind november hoe wij samen duurzame impact maken, juist in deze bijzondere buurt, juist op dit moment. Op de eventwebsite stel je je eigen ideale festivalprogramma samen. We zien je graag eind november in het Green Light District!

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen

Gestart op do 25 november 2021. Beëindigd za 27 november 2021
Deel dit: